EVA ARBONÈS

Soc de Calella de Palafrugell, llicenciada cum laude en antropologia a Texas State University a San Marcos, Texas (2001) i mestra d’anglès TESOL/TESL/TEFL. He obtingut el màster d’antropologia mèdica a University of Memphis, a Memphis, Tennessee (2004). He estudiat per massatgista a Austin School of Massage (2008). M’he format en el hatha-ioga en el Living Yoga Program d’Austin, Texas (2008).

La meva experiència personal i en el ioga fan que la gent que ve a les meves classes prenguin consciencia del poder innat que tenim per aconseguir la transformació personal i la millora en la salut. El meu objectiu en aquests moments és compartir tot el que he aprés i potenciar el benestar mitjançant l’escolta activa. M’agrada que a les meves classes es treballi l’agraïment, la compassió, l’humor, l’acceptació, el plaer, el repte, l’equilibri, l’harmonia i altres valors que permeten el creixement en la nostra trajectòria i en la trajectòria d’aquells que ens acompanyen.  Tinc eines per arribar a tu.