MASSATGES

117242487_2726646517567353_3653058453727642447_o

MASSATGE RELAXANT

El massatge relaxant està dissenyat per restaurar l’estat natural d’equilibri. Relaxa el cos i la ment amb l’ajut de l’amassament de cap a peus. S’utilitza una combinació de pressió ferma i suau per dissoldre dolors i tensions causades per l’estrès i nusos en els músculs. El massatge relaxant estimula, energitza els sentits i harmonitza el bon funcionament del cos. Poden demanar que sigui ultra relaxant si volen que l’amassament sigui molt suau i lent.

MASSATGE DESCONTRACTURANT

Combinació de massatge relaxant i massatge específic per aconseguir desfer les fibres que estan contracturades i l’àcid làctic acumulat a les fibres. El tractament s’inicia amb un desbloqueig de peus i espatlles que estimula la circulació sanguínia, el sistema nerviós, i el sistema endocrí.

MASSATGE TERAPÈUTIC

Massatge amb cura a les zones on hi ha dolor. Els olis essencials amb la combinació del massatge creen una sensació de pau. La relaxació física general estimula la ment. Gràcies a estar emocionalment tranquil es poden solucionar els pensaments que pesen o fan fressa. L’objectiu és allunyar-se mentalment dels hàbits per ser conscient de la intenció prioritària que activa els canvis i les rectificacions.

REFLEXOLOGIA

Massatge als peus que relaxa i activa tot el cos. La pressió s’aplica a punts reflexos específics que corresponen a òrgans i sistemes corporals.

PRENATAL RELAXANT

Massatge relaxant per tenir cura de l’embarassada. Creant una atmosfera íntima i plaent de connexió entre la mare i el nadó.

RITUAL COSTA BRAVA: MASSATGE RELAXANT + REFLEXOLOGIA PODAL

Un massatge relaxant d’una hora seguit d’un massatge als peus de trenta minuts revitalitza tots els sistemes del cos i estimula la ment. Experiència terapèutica inoblidable dissenyada per entrar en un estat de benestar.

 

IMG-20170316-WA0001

No estas segur de què regalar als teus amics i familia per els seus sants, aniversaris, regals de nadal o per demostrar agraïment. Busques la millor manera de mostrar la teva estima i de contribuir en el seu benestar. Creus que els hi agradaria un massatge i/o una classe de ioga?
Si el que vols és una experiència extraordinària puc portar la camilla viatgera allà on et vingui de gust.  

VALS REGAL-REGALA EXPERIÈNCIES I SALUT