BOTIGA

Baralla de Cartes de Ioga Tarot en Català, Anglès o Castellà.

Aquesta caixa conté 22 cartes que són una simbiosi dels arcans majors amb asanes. Són pintades a mà amb aquarel·la i darrere de cada carta hi ha l’explicació de l’asana, la simbologia i la meditació. També conté un fulletó amb les instruccions.

40,00 €

Estàs interessat/da en comprar o vendre les meves cartes de ioga tarot?

Què és el ioga i què és el Tarot?

El Tarot és una baralla de cartes amb il·lustracions místiques i arquetips que es remunta al s. XIV EC. Els acadèmics encara no saben d’on prové, però creuen que de diversos orígens, com la Xina, Índia, Egipte i Europa. Al principi, les cartes es feien servir com naips i més tard per endevinació, meditació i presa de decisions. El Tarot serveix de guia a través de les experiències vitals universals i ensenya com progressar en el món i autosuperar-se.

El ioga és una disciplina espiritual hindú originada a l’Índia. El ioga arcaic es remunta a ca. 3000-1800 AEC. El Hatha ioga es remunta a ca. 1000 EC (durant el període de ioga postclàssic ca. 200-1900) i el ioga modern (escoles occidentals) comença ca.1900 EC. El ioga promet ser la font de la joventut i l’eternitat. El Hatha ioga proporciona tècniques d’autoajuda per millorar els esforços físics, mentals i espirituals.

Introducció al Ioga Tarot

El meu interès en xamanismes m’ha portat a crear una eina per l’autoinducció a l’experiència catàrtica que permet convertir-te en el teu propi introspector, psicòleg i guru.

Els arcans majors del Tarot estan representats en 22 cartes. Aquesta baralla de cartes ha estat creada per explorar el Tarot a través del moviment. El Ioga Tarot permet que qualsevol persona, principiants o avançats, pugui fer meditacions transcendentals. El ioga és una pràctica que ajuda a estar més present i conscient. El Ioga Tarot fa referència sobre com viure la vida i com millorar-la a través de l’enfortiment del cos, la ment i l’esperit.

Aprofundir en els temes que t’interessen

Seu o estira’t sobre l’estora de ioga. Permet que la teva respiració sigui més lenta i profunda. Pots començar la teva pràctica de ioga i després treure una carta, o començar barrejant les cartes, fer una pregunta, treure una carta i començar la teva pràctica a partir d’aquí. Fes estiraments per escalfar (podries arquejar i arrodonir l’esquena diverses vegades, fer cercles amb el coll i les espatlles i estirar les extremitats) el cos abans de començar a fer asanes intenses.

Fes un pregunta que comenci per “què puc fer per millorar, crear, alliberar, acceptar” o qualsevol pregunta en què et converteixis en la part activa del procés de curació o canvi. Un cop hagis triat una carta, llegeix-la i segueix les instruccions mentre medites en la teva resposta. Les respostes les tens tu. Suggereixo crear un ambient sagrat i escriure un diari amb les energies de les cartes.

Permet experimentar els pensaments, intuïcions i emocions associades amb la teva situació. Hi ha imatges, sons o sensacions físiques? On i com sents això en el teu cos? Què saps d’aquest lloc?Concentra’t en el problema o situació en què vols rebre instruccions. Realitza l’asana associada amb la carta escollida i permet que el teu cos incorpori la saviesa. Com se sent el teu cos des d’aquest lloc? Observa si sents algun canvi quan surts de la postura i de l’estora. Observa què canvia i que transformes a mesura que integres els dos estats, abans i després de l’asana.

Vols organitzar una sessió de Ioga Tarot/ Iogarot®

Ioga i arquetips és un ritual d’apoderament personal que es basa en la llibertat de decidir el destí i en adonar-nos que l’objectiu és a la vora. És una pràctica de ioga experimental. Fas ioga per respondre les teves preguntes.  Utilitzem la baralla de cartes de ioga que he pintat jo mateixa, unes cartes d’autoajuda per endintrar-nos en les profunditats de qui som, a on volem arribar, i com hi anem per trobar el que busquem. Dirigint la ment cap a un espai, un objectiu i una estratègia trobem respostes a les preguntes mitjançant el ioga i la meditació.

Les imatges, els símbols, els senyals, les paraules, el so, la intuïció, sovint arriben abans que les experiències mateixes. L’experiència a l’estora passa abans que l’experiència fora de l’estora.