Ioga i Escriptura

Taller per gent que escriu o vol escriure un relat i vol desenvolupar l’escriptura o desbloquejar-se. La classe consistirà en un 50% d’escriure i un 50% de fer ioga.

El taller de ioga i escriptura te dues finalitats, la primera part consistirà en fer exercicis de ioga i d’escriptura convencional mitjançant l’escriptura automàtica i escriptura estimulada per exercicis experimentals: idees, reflexions i imatges. La segona part aprofundirem i accedirem a la nostra guia interior per poder-nos apropar a la felicitat. Amb l’auto coneixement i l’escriptura observarem si sabem explicar bè la nostra història. La pràctica del ioga pot servir per rebel·lar i descobrir les memòries del cos ja que la veritat de les nostres històries emocionals es reflecteix en el cos. Negatives i positives. Fem ioga per recuperar les memòries del cos.

Buscarem si hi ha continuïtat narrativa entre sessions. L’objectiu es escriure la narració, per una banda per descobrir les memòries del cos i per l’altre com a pràctica i lúdica. Qüestionar-nos el perquè escrivim sobre això? Com ho fem? I quan ho fem?

Dos grups, el de TORROELLA que es reunirà a LA MAGRANA I LA NATURA i el de MONT-RÀS que es reunirà a BOCINET DE CEL I ALS RACONS MERAVELLOSOS DEL BOSC.

Preu: 12 euros per sessió.
Hores i dies segons la gent interessada. Trucar per inscriure-us.