Reserva una classe de Ioga

img_1045

Em complau convidar-vos a fer hatha ioga suau i a meditar. Faig sessions de hatha ioga a la natura, domicilis, hotels i càmpings. Durant temporada baixa a la platja i gratuïtament, dos cops per setmana, mentre faci bon temps. Aquests exercicis i meditacions són per deixar anar el que no ens convé, acostar-nos una mica més als nostres objectius, cuidar el cos, la ment i l’esperit. Som els directors, però també els conductors i els receptacles dels misteris. Creem i anem revelant una història. Tenim l’habilitat de compartir-la. Podeu participar de la forma que més us agradi, fent exercicis de ioga, seient en silenci, portant un àpat, portant el vostre somriure i la vostra mirada. Porteu la font de la vostra essència més bonica i sereu recompensats.

Hatha Ioga és la disciplina que prepara el cos per la salut i el benestar. El ioga ajuda a mantenir elasticitat al cos, coordinar la respiració amb el moviment, enforteix els músculs i ajuda a mantenir bona salut i bons hàbits.

Proporciono el recurs ideal per a totes les edats, condicions, nivells i limitacions.

Preus de temporada alta per una hora de ioga:
145 € a partir de 8 pax o més.
20 € de 3 a 7 pax
30 € de 2 persones
50 € 1 persona

Porteu, si us plau, la estora de ioga (o una tovallola, si us voleu banyar), i aigua. Si voleu fer ioga a la platja hem de tenir en compte fer-ho com més aviat millor, abans de que el sol piqui i abans de que arribi la gent.