Ioga per a Nens

 

BABYSITTING/CANGUROS

I offer babysitting for 20 euros/hour for each kid (or baby). Max. 10. kids. If it is more than 3 hours, after the 3 hours the price goes down to 10 euros per hour.

I offer games, yoga, language classes & improvise children’s stories for kids of all ages.

Faig canguros per 20 euros/hora per cada nen (o nadò). Max. 10 nens. Després de les 3 hores, es cobrarà només un plus de 10 euros per hora.

Ofereixo jocs, ioga, classes d’idiomes i explico contes per a nens de totes les edats.

Cuido niños por 20 euros/hora por cada niño (o bebé). Max.10 niños. Después de las 3 horas, se cobrará solo un plus de 10 euros la hora.

Ofrezco juegos, yoga, clases de idiomas y cuento cuentos para niños de todas las edades.

Yogakids

Classe per nens on s’aprèn anglès en moviment, es juga en un ambient de positivitat per tal de potenciar el creixement emocional i la relaxació. La classe consisteix en aprendre vocabulari d’anglès mentre es practica expressió corporal i exercicis de ioga.

Ioga per a Nens

Hatha ioga per nens on pretenem que s’adquireixi el concepte del jo com a entitat autònoma, que el nen no faci el que fa tothom. Pensar sobre les pròpies accions, que agrada i que no, desenvolupant l’individualitat i el mon de fora. Afavorim que juguin i facin un us recreatiu de l’energia. Estimular-los a sociabilitzar-se. Així els nens coneixen una noció de l’entorn espacial i aprenen una bona coordinació fisico-ambiental.

Ioga Pares, Mares i Fills

Ioga suau amb musica relaxant per pares, nadons i nens. Amb una interacció entre els pares i fills que serveix per crear una relació de complicitat, un lligam afectiu, respecte mutu, i fixar les bases d’una estreta relació duradora.

12363067_828821457230788_5591946739396569475_o

Yoga Kids al centre familiar Pam i Pipa a Palamós.