Testimonis

“Mai havia anat a classes de ioga amb una professora, ni cap centre… sempre ho havia fet autodidacta, sola i a casa meva.  El fet de que s’obrissin classes de ioga a tan bon preu, em va decantar a venir, però ara el motiu ha canviat. Desitjo que arrivi el dilluns i el dimecres, perquè sé que acabaran de la millor manera. L’Eva fa unes classes molt guiades i això ajuda a establir un equilibri positiu amb una energia espectacular dins de cada sessió. 

M’agrada com enllaça les asanes, la passió, la tranquil·litat que desprén a la classe i com transmet el que significa viure el ioga.  Les seves creacions de flows són espectaculars!!!! 

 Altres coses a destacar és que la música és…. brrrr!!!! M’ENCANTAAAAAAAA!!! Quina passada, cada vegada m’hi enganxo més i més… i sobretot…el que més m’agrada és la màgia que te, la força per engegar projectes, els valors com a persona, les seves ganes d’ajudar, com empatitza fàcilment amb tothom, i com es preocupa pels alumnes amb gran magnitud.  Namasté.”  

Glòria Villalba.

“Assistir a les classes de ioga de l’Eva és un privilegi. Em relaxo fàcilment i aconsegueixo entrar en un estat mental d’harmonia i benestar.  Té un coneixement molt profesional de la matèria i fa que tothom s’hi senti còmode.  El ioga m’ajuda en el dia a dia i fa que aquest sigui més agradable. Gràcies.”

Narcís Cama.

“La classe de ioga, per a mi, forma part de l’estructura correlativa de l’enfocament de la setmana en curs.  No sempre puc complir, ja que hi ha imprevistos. Però quan puc assistir, cinc minuts abans ja comença una transformació mental, una mena de pau que permet oblidar tota la resta.

A la classe gaudeixo  del moment, noto entre postura i postura la millora de les articulacions, dels ossos que es recol.loquen després de tot el dia sotmesos a tensió.
La classe amb música, em trasllada a un estat on la ment em quedant en blanc.
La suavitat amb la qual l’Eva ens permet treballar, fa que en algun moment es perdi la por a provar alguna postura més atrevida, i així veure i acceptar els propis limits.
Sortint de la classe ja noto el cos diferent: Relaxat, cómode, sense dolor en cap lloc, i amb una respiraració pausada.
Però la millor part és l’ho bè que dormo a la nit. Agafo el son inmediatament i dormo profundament i sense sentir absolutament res.
L’endemà noto la postura del cos totalment canviada, més recta i sense corvatures o males postures que normalment vaig agafant durant el dia.”

Ramón Ferrud.