Ioga a Domicili

Preparo sessions de ioga Hatha especials per aniversaris, celebracions familiars, casaments, per harmonitzar les energies amb els convidats, ritus de pas.  Preparo un playlist musical adient per a l’ocasió.

Ofereixo sessions personalitzades a través del ioga i l’escolta activa per la recerca terapèutica cap a la resolució de dubtes i inquietuds del dia a dia. Com? Utilitzo unes cartes dissenyades per anar amb profunditat cap a trobar respostes a l’objectiu desitjat. La sessió de ioga està dedicada a trobar-ne. Primer seiem a parlar i després plantegem una pregunta sobre algun tema personal. Traiem una carta i fem una sessió de ioga d’una hora que inclou l’exercici de la carta escollida. Un cop finalitzat aquest exercici aplicat ens seiem a parlar i analitzar les conclusions, aprenentatge i possibles exercicis per treballar a casa.

Hi ha moltes raons per a practicar el Hatha ioga: per perdre pes, per activar el sistema immunològic, per tonificar la musculatura, per conèixer-se un mateix, per relaxar-se, per controlar les emocions, etc.  El ioga ajuda a mantenir-te jove, tindre elasticitat al cos, oxigena el cervell, enforteix els músculs i ajuda a mantenir una bona salut i bons hàbits en general.