Aquest Dissabte 23 de Gener anem d’excursiò a Torroella de Montgrì

Ioga senderisme Yoga excursions

Ioga senderisme Yoga excursions

Si us voleu apuntar, aqui teniu l’enllaç: http://www.giroguies.com/destins/europa/catalunya/item/167-ioga-i-senderisme-al-castell-del-montgr%C3%AD

Estimats ioguis, amants de la natura, i buscadors dels camins que porten a la salut i la felicitat! Em complau convidar-vos el dia 23 de gener a les 9:30 a fer una excursió de ioga i senderisme i dinar una paella ecològica feta per en Pau a la botiga ecològica i de productes de proximitat La Magrana del Montgrí. És important apuntar-se prèviament.  Aquesta excursió l’organitzem conjuntament amb http://www.giroguies.es una agencia de viatges fets a mida que porten gent a la Costa Brava i per tot el món. El mateix dia, si us voleu quedar a La Magrana, tot fent el te, us convidem a la xerrada gratuïta i tastet d’olis essencials Young Living amb la Madi, taròloga i vident que viatja amb la seva caravana i ens visita un cop al mes.

I que farem?
Pujarem al Castell i farem ioga a dalt (si fa fred, farem ioga a La Magrana, però l’home del temps m’ha dit que farà un bon sol). No és important ser un iogui expert ni tenir experiència, sinó tenir ganes de fer introspecció i estirar els músculs una miqueta mes del que fem normalment. No importa l’edat. Es una sessió de hatha ioga que adaptarem a qui vingui i segons les necessitats. Crec en els grups terapèutics, i el simple fet d’estar present en un espai, ja reps els beneficis de la pràctica.

Que vol dir hatha ioga?
Ioga és la unitat del cos, la ment i l’esperit. És fer exercici, concentrant-nos en la respiració, el pensament positiu, i el moviment conscient. Sense comparar-nos i sense jutjar-nos. Hatha ens sanskrit vol dir: HA sol, THA lluna, i fem servir aquest tipus de ioga per aconseguir l’equilibri dels oposats i convertir el nostre cos en un temple de salut. La vida és un canvi continu, i una forma d’enfrontar els canvis és fent ioga, per equilibrar les emocions, les energies, i també per mantenir el cos fort i saludable. No ens oblidem que el ioga i el senderisme es complementen i van bè per activar tots els músculs i sistemes del cos.

I per què és una gran idea fer ioga a la natura? El simple fet de sortir a caminar ja és terapèutic, però nosaltres apart de caminar ens agrada el silenci, i la meditació per poder apreciar bè el moment.

Que hem de portar? Un bon calçat per pujar la muntanya, roba còmoda per poder fer estiraments, capes per si fa fred o calor, una estora per fer ioga, i aigua.

Qui soc jo per ensenyar-vos a fer ioga? Em dic Eva, vaig començar a practicar el hatha ioga a l’any 2007 quan jo vivia a Texas i en el 2008 vaig anar a l’escola Living Yoga Program a estudiar en un Ashram. Des de petita que m’ha encantat la dansa i l’expressió corporal, però quan vaig arribar als 32 anys, vaig començar a necessitar fer exercici físic regularment per poder estar mes en forma. Les meves classes inclouen el que he après amb els indis americans, a l’antropologia de la medicina, i faig servir eines d’auto-coneixement que m’he inventat per poder viatjar cap endintre. Si voleu saber mes sobre mi, podeu anar al meu facebook Eva.yoga.716.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s