Merry Christmas!

Aquest Nadal estaré fent un viatge per Estats Units, els que decidiu continuar connectats a Bocinet de Cel acabarem l’any fent ioga fora de l’estora i ocasionalment donaré alguna classe en directa via Facebook. Us convido a llegir-me. El meu objectiu és mantenir l’esperit de celebració a la vida, la base de l’èxit íntim i personal i créixer i emocionar-me amb les persones amb qui vaig fent camí. Busco els personatges i la bellesa dels espais, els objectes, i la correspondència fluida que estimula la inspiració i la motivació permanent. Per altra banda presentaré l’edició 2018 de les meves cartes de ioga i arquetips i el meu ioga, i espero aprendre sobre màrqueting i com distribuir les cartes en el mercat internacional. Podeu comprar les meves cartes a La Mandràgora a Palafrugell i aviat a la meva web. Les he dissenyat, pintat i escrit inspirant-me en el camí de ronda de la platja del Golfet a Calella. És una simbiosi de ioga i arquetips que em vaig inventar en el 2013 i una eina d’autoajuda. Les venc en tres idiomes: català, castellà i anglès. Moltíssimes gràcies Anna Grimal, Pau Bruguera, Nitis Balaguer, Rebecca Winter, Jordi Arbonès (Nif) i impremta Aubert per portar endavant l’edició 2018 del Iogarot® i gràcies a Xavier Domenech de Pata Pum Films pel video.