Fira Empordà Cuina i Salut, Torroella de Montgrí

13010911_777291492372341_3539917302986404752_n

Ens complau convidar-vos a una deliciosa sessiò de ioga a la natura, 1 de Maig a les 10:00 del matí a la Plaça Quintana, Torroella. Ioga i senderisme al Castell del Montgrì.

Caminada al cim del Montgrí i sessió de hatha ioga al castell. El hatha ioga és la disciplina que prepara el cos i la ment per la salut i el benestar. Hi ha moltes raons per practicar el ioga: per enfortir el sistema immunològic, tenir mes energia, per meditar, per relaxar-se, per l’autoconeixement, per tonificar la musculatura, per activar el sistema circulatori, el sistema hormonal i tot els sistemes corporals. El ioga ajuda a guanyar flexibilitat i a coordinar la respiració amb el moviment. És un bon exercici per combinar amb el senderisme, ja que practicat a la natura reps el doble dels beneficis. Duració de l’excursió: 1 hora per pujar, 1 per baixar i una sessió de ioga de 60 minuts a dalt del Montgrí (3 hores total). Sessió personalitzada per a tots els nivells, experiència i condicions.

A tenir en compte:

S’ha de portar aigua i una màrfega, estora de ioga o una tovallola per fer l’activitat de ioga.

Col.laboraciò amb http://www.giroguies.es