Your body Says Massage

IMG-20170316-WA0001

MASSATGE SUEC 

El massatge suec és un massatge relaxant dissenyat per restaurar l’estat natural d’equilibri. Relaxa el cos i la ment.  Aquest massatge terapèutic és basa en l’amassament de cap a peus.  S’utilitza una combinació de pressió ferma i suau per dissoldre dolors i tensions causades per l’estrès i nusos en els músculs. El massatge relaxant estimula, energitza els sentits i re-harmonitza les energies i el funcionament del cos.

MASSATGE AROMATERÀPIA 

Els olis essencials amb la combinació del massatge creen una sensació de renovació, frescor i relaxació física que estimula la ment.

MASSATGE DESCONTRACTURANT 

Combinació de massatge relaxant i massatge específic per aconseguir desfer les fibres que estan contracturades i l’àcid làctic acumulat a les fibres. El tractament s’inicia amb un desbloqueig de peus i espatlles que estimula la circulació sanguínia, el sistema nerviós, i el sistema endocrí.

RITUAL COSTA BRAVA: Massatge Sonor + Massatge Relaxant  

Massatge sonor i meditatiu amb bol de quars. El massatge sonor prepara el cos per al massatge relaxant. Experiència terapèutica inoblidable dissenyada per entrar en un estat meditatiu a on és fàcil trobar l’equilibri interior.

MASSATGE MEDITATIU® 

Massatge ultra-relaxant.  Al començament de la sessió es planteja una pregunta sobre algun tema personal. El massatge està dedicat a trobar-hi respostes. El consultat busca informació i solucions gràcies a estar emocionalment tranquil. Després del massatge seiem per parlar i analitzar les possibles solucions per apropar-nos a l’objectiu de la consulta. Acabada la consulta si el consultant vol, entregaré una llista d’exercicis totalment personalitzada.  Aquesta llista pot incloure exercicis de ioga i meditació, tècniques artístiques, proves de força de voluntat, de valentia i del que pugui sorgir per tal d’aconseguir l’objectiu. Allunyar-se dels hàbits i ser conscient de la intenció prioritària activa el canvi i la rectificació d’esdeveniments futurs.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s