TAROT & HEALTH: YOGA TAROT

He acabat d’escriure l’article TAROT & HEALTH: YOGA TAROT per la revista especialitzada en tarot, lenormands i oracles www.thecartomancer.com i he sortit a veure el riu i a prendre la fresca. Estic fent una residència a casa la pintora Sabina Dawn Reynolds http://sabinadawnreynoldsart.com , la pintora de la imatge que tinc a les targetes de Bocinet de Cel. La casa està davant del riu San Marcos (Martindale), un lloc privilegiat on només hi ha 4 cases i durant la setmana només hi viuen quatre persones. Precioses postes de sol sobre l’herba seca torrada, arbres gegants sobre una catifa de verdor, i el so dels grills i del saltant d’aigua. Molta pau, molta!!!! El temps no còrrer. No necessito oxigen!!! Avui no necessito res ni a ningù. Hi ha una gata que ronca. Sembla que aquest miratge surti d’un quadre de la Sabina. Acabo de veure el veí com fa tir a l’arc amb un arc de fusta i ferro que sembla una pistola. Els dos gossos estan parats a una banda esperant que tiri el dard… Quan ja ha tirat, un d’ells surt correguent a buscar-lo. L’home porta texans i tirants, va coix i té una cervesa a la mà. S’ha acostat a un arbre per recollir el dard i s’ha posat a pixar mirant el tronc i amb vistes al riu. No sap que l’espio. Entro cap a casa i vaig a veure la posta de sol per l’altre cantò. Més o menys, després de la posta de sol és quan els coiots udolen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s