Metaphysical and Holistic Fair in San Marcos, Texas.

1920 Eva Flowers in San Marcos 241 (1)

Foto: Ron Smith

Vinc de la fira de Metafísica I Holística de San Marcos, Texas. He fet LECTURES DE IOGA TAROT i he venut baralles de cartes. Feia temps que no feia fires, des del 2014 quan anava al Món Empordà. Aquests dies estic fent una residència a casa d’en Walter Burris, antropòleg, infermer, massatgista i autèntic hippie-guru. Els hippies en saben molt de viure. En Walter va ser el meu company d’estudis durant la carrera d’antropologia, ens vàrem conèixer el gener del 2000 i més endavant vaig estudiar per massatgista perquè volia ser com ell. Si alguna vegada m’he posat malalta, en Walter m’ha cuidat. M’ha deixat una camilla portàtil per poder treballar a la fira. M’he tret el tax DNI per internet amb un sol clic i com que tinc social security ja estic llesta per fer dòlars. A la fira he fet un parell d’amics, un que ven batuts, cremes, i bosses fetes de hemp, una noia que fa espelmes, llibrets, articles de decoració amb símbols esotèrics, encens…,una dona que té els drets d’una taula d’un tarot hexagonal….Hi havia gent que tenien pinta de fades, bruixots, bruixes, i curanderos. Visualment excitant. L’amic nou que he fet ve d’Ohio i va cap a Sud d’Amèrica. Ha fet parada aquí perquè hi té uns cosins que gairebé no coneix i l’hi han demanat que enterrés un cavall mort. Ha hagut de cavar un forat grandiós i ha sigut una feina molt desagradable, tant la d’enterrar un cavall que feia vuit hores que era mort i que feia molta pudor, com la d’aguantar un cosí borratxo que despotrica contra ell i el seu negoci de hemp. En general la gent ha vingut a demanar-me què havien de fer per superar traumes, per trobar romanç, per tenir fills, per tenir més control en la seva vida, per controlar l’asma, per fer més diners i per combatre la frustaciò dels seus amors no correspostos. He vist l’aixella del noi de la parada de hemp, una aixella on hi ha pèl, suor i interrogants.