Yoga Cards for Wholesale

Avui he anat a Nature’s Treasures on fan una fira mensual. Hi havia 7 taròlegs. He connectat amb una italiana americana que tira les cartes i pinta. Jo busco una Thelma, una germana de l’ànima, com Thelma & Louise. El viatge seria més fàcil, però potser després no hi hauria silenci. El silenci, el descans, i la soledat són tres ingredients bàsics per submergir-me en el present i convertir-me en receptacle de les energies dels llocs i la gent. I no tinc temps per estimbar-me ni deixar que el cansament, que sabia que apareixeria en algun moment, guiï el viatge. De fet no estic mai sola. Que deuen fer avui les Pilars i les Annes? No necessito viatjar acompanyada, però m’agradaria. Estic contenta perqué la impremta Aubert m’ha fet un NOU PRESSUPOST PER A LES CARTES I ARA EM COSTARAN 4,22. I m’he obert una conta a https://app.rangeme.com/supplie…/eva-arbones-845b84/…/176810 per vendre wholesale. Aquests dies que ja tinc cotxe i GPS, ja em puc relaxar una mica. El peu dret, el del fre i el gas en el cotxe automàtic, se m’ha cansat quan anava al nord d’Austin a una classe que es diu candlelit yoga. La I-35 s’ha convertit en el mur d’Austin i costa de travessar. No m’havia donat conta que estava tan cansada i m’he hagut d’estirar al cotxe. Les coses que et donen més seguretat també et donen el martiri, anar amb cotxe i fer cues cansa. La clau em rodolava per la panxa i el seient, i al contestar el telèfon m’he despistat i m’he tancat a fora del cotxe. Sort dels amics i un Uber. Un Uber, en Nil, m’ha dit que el pròxim cop no truqui a ningú, que ell m’obre la porta del cotxe per 25 dòlars. Falten 3 dies perquè faci un mes que sòc aquí i he aconseguit fer la majoria de coses que m’he proposat, i això que cada dia em surten propostes noves. Avui puc esborrar del list to do: anar a una de les classes de ioga amb la Gioconda. En el 2006 quan vaig tornar del viatge de Texas a Panamà em vaig apuntar a l’escola de massatge i seguidament vaig començar a anar a classes de ioga. Normalment anava a les classes del 24 hour fitness, i més endavant vaig descobrir el gimnàs Castlle Hill, la Gioconda Parker i la Christina Sells. La Gia sempre fa unes classes on lliga la teoria, la metàfora, la vida fora de l’estora i l’asana. Tot en un meravellós pack! Aquí a Austin és una estrella del ioga. M’agradaria viure en un centre de ioga, un ashram, així seguiria el grup de ioga als matins i abans d’anar a dormir, però com que no tinc ashram, me’l faig jo. L’ashram de veritat és el món i el ioga de veritat és el que fem a fora l’estora. Aquests dos últims dies em faig banys amb salts Epson, vaig a dormir aviat, vaig a veure els amics, i de tant en tant faig ioga. Una hora de ioga et deixa com nova! La Gioconda ens ha recordat la importància de pratipaksha bhavana i que ara intento practicar en aquest text. He anat a fer el taller The Power of Intention, que està relacionat amb el tipus de ioga que ensenyo jo, i la meva intenciò s’ha pronunciat. Vull escriure un viatge espiritual. Estic normalitzant coses que no ho són gens, i buscant la simbologia. Aquest mes ha sigut un repte fer couch & bed surfing (amb en Sutra, la Sabina, en Marco, la Shawn i en Walter) i arreglar el cotxe. No em puc queixar, he venut algunes baralles, he fet lectures i reflexologies. Encara no he donat cap classe. Sembla que em tornen les ganes i l’inspiraciò. Només amb dues classes que he atès, he fet postures noves i m’he divertit moltíssim. Gairebé he fet tot el que m’he proposat, menys fer-me un petó amb algú. Encara em queden 3 dies per acabar el mes. Fa uns 3 dies vaig sentir ganes de fer-l’hi el petó a un noi que m’ajuda amb el màrqueting digital. Abans m’agradaven els músics i ara crec que m’agraden els intel·lectuals, els nerds i els efeminats. En la penúltima entrada de bloc, un amic de Facebook de Pala em va fer un comentari “obra’t ja,” i el vaig esborrar i bloquejar. Sé que té raó, però va ser el vocabulari que va fer servir que em va ferir els sentiments. No és un amic de confiança, i a part un amic de confiança no m’escriuria, m’ho diria en persona. A mi em sembla correcta bloquejar temporalment la gent que no té tacte, ningú mes que jo parlarà de quan és hora d’obrir-me i de tancar-me, de tita i trenetes, en el meu Facebook. Sóc al bar del Wanderlast, no sabia si triar el Perfect Date o el Kale Creation, i he triat el Perfect Kale. Què hi farem!
M’ha dit una iogui acabada de sortir de la perruqueria i amb una manicura perfecte, que el xicot ha tallat amb ella i que s’ha sentit perduda, que estava recuperant la solidesa de ser emocionalment autosuficient i que ella rep regals cada mes de Goodess Provisions. Durant un temps jo rebia regals. Sobretot al matì. Les meves cartes podrien formar part del pack.https://goddessprovisions.com/ els hi envio un correu! No se quans correus he enviat aquesta setmana. Per acabar de passar aquest dissabte meravellós que he començat amb un cansament terrible i que ara em sento com si tingués 20 anys aniré a l’Herb Bar al Mary street i al Mr Natural a Cèsar Chavez. Les coses van bé. No he embasti’t a cap escúter.