Pop-up yoga tarot reading

He posat les cartes a la venda A SHINE ON YOGA i el dilluns 21 faré un POP-UP YOGA TAROT READING https://www.soyoga.biz/. Estic fent una residència a Austin amb en Sutra. Per aquí no han passat els reis, pero si e-Bay. M’han portat les llums de darrere del cotxe i gràcies als tutorials de YouTube hem sabut com desmuntar i muntar els llums. Un dels factors definitius per poder treballar i tindre una vida social rica en possibilitats és el cotxe. El meu cotxe ha estat aparcat en un cul de sac durant 5 anys. Ara ja ha passat la inspecció (la ITV) i he pagat la registració. És un Nissan Màxima 6 cilindres del 2000. No m’atreveixo a obrir les finestres elèctriques o engegar l’aire condicionat, però crec que amb aquest cotxe, mentres faci fresca, puc anar per tot Texas i potser fins a Colorado. Fa 25 dies que estic arreglant el cotxe. He posat rodes, bateria, líquids de frens, del parabrisa, oli i aigua, he arreglat la connexió de l’endoll del GPS, la majoria de les coses les he pogut arreglar amb en Sutra. Vaig conèixer en Sutra el Dia de la Terra, el 22 d’abril del 2000, al Sewell Park, que és part del campus del SWT University i per on passa el riu San Marcos. Em va fer el vídeo de la cerimònia de final de llicenciatura, quan tothom es vesteix amb l’acadèmic “cap and gown”, més endavant el vaig passar a visitar a San Leandro quan vaig fer la Route 101 per California des de Texas fins a San Diego, de San Diego fins a Garberville i fins a Shelter Cove. Ara està fent una peli 3D sobre la vida extraterrestre i jo estic voiceovers.
Aquests dies he menjat tacos, arroz y frijoles, enchiladas, tortillas de maiz y de harina, tamales, ha sigut difícil resistir les salsas picosas, i la salsa poblana, però m’he portat bé. La salsa o la vida! La colitis ulcerosa és el meu moderador. Un amic m’ha proposat portar un paquet de punt A a punt B perquè ell no s’hi veu. Jo ja me la se aquesta història, són drogues?, un mort? L’hi he dit rient. No, coure. L’hi he dit que de moment, no em puc dispersar. Ara ja em funciona el GPS i he pogut anar on he volgut, tot i que el tràfic de la I-35 és terrible i a qualsevol hora del dia. Una gran ciutat amb moltes ofertes culturals divertidíssimes i avantatges, però sense un bon sistema d’autobús i trens. Hi ha una novetat: el sistema dels escúters, que no és una vespa, sinò un patinet elèctric de pago. A downtown veus gent amb corbata i americana anant amb patinet. He trobat els hipsters, els nerds, els neo-hippies….i el que per a mi representa Keep Austin Weard en un mateix lloc, en un gimnàs de jujitsu als afores de la part Est amb el grup de dansa de l’Est d’Austinhttps://www.mixcloud.com/davidbaker7923/#follow, us envio un tastet de les trobades que fan els diumenges de les 9.30 del matì a les 12.30 (dues hores) i després anem al brunch del http://cenoteaustin.com/home/. En diuen hippie church perquè és dansa impro espiritual, actual, comunal, instructiva i alternativa. Ara els diumenges ja no sé a on anar, comparteixo afinitat i em sento dividida entre el grup de dansa de l’Est i els de l’Oest. Aquests dies he notat que el juanete del peu dret m’està creixent, com el de la meva mare i la meva àvia. Els dits petits cada dia se’m fiquen més cap a sota, i el gros cap a sobre del segon dit, el quart dit es cargola com si es volgués arrapar a terra, com una urpa.