IOGA ELS DIMARTS

A l’estiu practiquem ioga per deixar anar la calor, les frustracions i els estressos del cos. Fer menys, sovint es tradueix en aconseguir més. Menys és més. Avui posarem el focus en l’aspiració tot prenent el temps per divertir-nos, relaxar-nos i gaudir de les asanes. Els pròxims 7 dimarts de les pròximes 7 setmanes consecutives observarem les temàtiques descrites per Deepak Chopra de la seva guia pràctica per la salut i l’èxit ¨The 7 Spiritual Laws of Yoga¨. Avui, dimarts dia 12 de juliol meditarem en el primer tema: la puresa de la potencialitat.

¨Permet que les asanes guiïn els teus passos.¨-.Eva

Foto: Martin

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s