Ioga els dimarts – Yoga on Tuesdays

El dimarts 23 d’agost acabarem el quart capítol del llibre ¨The 7 Spiritual Laws of Yoga¨ de Deepak Chopra: La llei del dharma. L’arrel de la paraula dharma dhr- ve del sànscrit, que vol dir “suport” o “aguantar”, i està relacionat amb la paraula del llatí, “firmus”. Literalment es pot traduir per “establert” o “ferm”. Dharma té una definició variable en l’hinduisme, el budisme, el sikhisme i el jainisme, i en un mateix text com és per exemple en el Rig Veda s’ha trobat que dharma es tradueix a 20 paraules diferents. Per aquesta sessió de ioga farem servir la definició de Deepak Chopra. Dharma és el propòsit en la vida. En el pensament filosòfic i religiós indi, les persones tenen un propòsit en la vida que ve determinat des de naixement. Dharma és el bon camí, el camí correcte.

Dono classes a Calella tots els dimarts d’agost. Podeu venir a classes soltes. Proporciono el recurs ideal per a totes les edats, condicions, nivells i limitacions. Porteu, si us plau, l’estora de ioga. 


 🌼7:30-8:30 Hatha Ioga Platja del Port Pelegrí. Només amb reserva prèvia. Envieu-me, si us plau, un Whatsapp +34 659209522. 


 🌼9:00-10:00 Hatha Ioga https://www.facebook.com/CampingMobyDick (a la pineda davant de la piscina. Avisar a recepció 972614307). 


 🌼10:30-11:30 Hatha Ioga
https://www.facebook.com/hotelhcp (sala amb aire condicionat a sobre el supermercat SPAR. Podeu venir sense avisar).

¨Permet que les asanes guiïn els teus passos.¨-.Eva.

Salut!