TOTS ELS DIMARTS IOGA – YOGA ON TUESDAYS

El dimarts 16 d’agost ens embarcarem en el quart capítol del llibre ¨The 7 Spiritual Laws of Yoga¨ de Deepak Chopra: La llei del despreniment. Ens obrirem a una forma positiva d’interpretar i desxifrar, a fer accions i sentir l’efecte de despendre, i també a la renovació energètica. Desprendre vol dir separar alguna cosa d’allò que un està agafat, arrapat, enganxat, i desapropiar-se’n. Com durem a terme la llei del despreniment a l’estora? Posant atenció i curiositat a les transicions. Farem asanes sense rigidesa, sense forçar com solucionar les variacions, modificacions i resultat. Deixant anar i lliurant a tot i a tothom a un funcionament lliure.

Dono classes a Calella tots els dimarts d’agost. Podeu venir a classes soltes. Proporciono el recurs ideal per a totes les edats, condicions, nivells i limitacions. Porteu, si us plau, l’estora de ioga. 


 🌼7:30-8:30 Hatha Ioga Platja del Port Pelegrí. Només amb reserva prèvia. Envieu-me, si us plau, un Whatsapp +34 659209522. 


 🌼9:00-10:00 Hatha Ioga https://www.facebook.com/CampingMobyDick (a la pineda davant de la piscina. Avisar a recepció 972614307). 


 🌼10:30-11:30 Hatha Ioga
https://www.facebook.com/hotelhcp (sala amb aire condicionat a sobre el supermercat SPAR. Podeu venir sense avisar).

¨Permet que les asanes guiïn els teus passos.¨-.Eva.

Salut!