FEBRERO 2022

Hola a todos!!!

Después de un viaje de cuatro meses, estoy de vuelta en Llafranc. Si necesitáis yoga y masajes, de momento voy a los hoteles que están abiertos, y hago domicilios. Cuando estemos a 20 grados, nos encontraremos un par de días a la semana para hacer yoga en la playa de Llafranc, gratuitamente. Los martes y jueves a las 12:00. Si queréis que os apunte al grupo de WhatsApp, mandadme un mensaje, por favor. Namaste! https://bocinetdecel.com

Foto: Julià Rocha Pujol

FEBRUARY 2022

Hello everyone!!!

After four months of traveling, I am back in Llafranc. If you need yoga and massage, I’m at the few hotels that are open, and I’m doing yoga and massage in the comfort of your home. When we are reach 20 degrees, we will meet a couple of days a week to do yoga at the beach in Llafranc, free of charge. Tuesdays and Thursdays at 12:00. If you want to join the Whatsapp group, let me know. Namaste! https://bocinetdecel.com

Photos: Julià Rocha Pujol

Febrer 2022

Hola a tots!!! 

Després d’un viatge de quatre mesos, torno a ser a Llafranc. Si necessiteu ioga i massatges, de moment vaig als hotels que estan oberts, i faig domicilis. Quan estiguem a 20 graus, ens trobarem un parell de dies a la setmana per a fer ioga a la platja de Llafranc, gratuïtament. Els dimarts i els dijous a les 12:00. Si voleu que us apunti al grup de WhatsApp, feu-m’ho saber. Namaste! https://bocinetdecel.com

Fotos: Julià Rocha Pujol

LOS MARTES A LAS 9 DE LA MAÑANA, YOGA EN CALELLA.

Los martes a las 9 de la mañana hacemos yoga en el camping Moby Dick de Calella de Palafrugell (calle de la Costa Verde, 16. Cerca de la playa Port Pelegrí). Las sesiones de yoga son gratuitas para los residentes del camping y está abierto al público por un precio módico de 10 euros la clase. Se puede venir a clases sueltas. Las clases son en catalán, castellano, inglés o bilingües. El lugar de encuentro es en recepción a las 8:45. Las clases las hacemos en el bosque frente a la piscina. Hacemos una sesión personalizada para todos los niveles, experiencia y condiciones. Para reservar hora me podéis llamar o enviar un WhatsApp al 659 20 95 22. ¡Salud y hasta pronto!

Yoga at Camping Moby Dick, Tuesdays at 9 am.

Tuesdays at 9 am, we do yoga at Camping Moby Dick in Calella (carrer de la Costa Verda, 16. Near Port Pelegrí beach). Yoga sessions are free for the residents of the campsite and are open to the public for a modest price of 10 euros per class. You can come for individual classes. Classes are in Catalan, Spanish, English and bilingual. The meeting place is at the reception and we do yoga at the forest in front of the pool. After class, we might go swimming at Port Pelegrí. Sessions are for all levels, experience and conditions. You can also come for a massage. To book an appointment you can call or send me a Whatsapp to 659 20 95 22. Namaste!

MASSATGES EN PARELLA

Aquest estiu està de moda fer-te un massatge doble amb la teva parella, la teva mare o els teus amics. Ara també està al menú de massatges venir amb dues camilles allà on sigueu. Els massatges en parella son com quan vas sola, inclouen una breu consulta personalitzada amb la massatgista que et toqui. Es pot demanar diferents modalitats. Si una persona només vol relaxar-se, amb el suec probablement n’hi haurà prou. Tots els massatges són terapèutics. Podeu demanar l’aromateràpia, l’exfoliant, el sonor, l’energètic, el relaxant, el descontracturant, la reflexoteràpia podal, els rituals d’una hora i mitja. Els massatges sòn sempre amb olis essencials locals, oli d’ametlla i crema descontracturant.

ELS DIMARTS A LES 9 DEL MATÌ, IOGA A CALELLA.

Demà, dimarts 6 de juliol, a les 9 h i tots els dimarts que s’apunti algú durant els mesos de juny i juliol, fem ioga al càmping Moby Dick de Calella (carrer de la Costa Verda, 16. Aprop de la platja Port Pelegrí). Les sessions de ioga són gratuïtes pels residents del càmping i està obert al públic per un preu mòdic de 10 euros la classe. Es pot venir a classes soltes. Les classes són en català, castellà, anglès o bilingues. El lloc de trobada és a recepció i les classes les fem al bosc de davant la piscina. En acabar, si tenim temps, anem a banyar al Port Pelegrí. Els dimarts farem classes de ioga al càmping Moby Dick a Calella de Palafrugell (carrer de la Costa Verda, 16. Aprop de la platja Port Pelegrí). Farem una sessió personalitzada per a tots els nivells, experiència i condicions. També podeu venir a fer-vos un massatge. Per reservar hora em podeu trucar o enviar un Whatsapp al 659 20 95 22. Salut!

Massatge Celestial: Cervicals, cap, peus i mans. 60 min.

Aquesta temporada ofereixo un massatge de 60 minuts que us permetrà relaxar-vos encara més. És com fer un viatge astral. Reflexologia podal + reflexologia de mans + crani + cervicals. Es fa amb olis locals i crema descontracturant. Relaxa fins al punt de quedar-vos adormits, desbloqueja els camps energètics i baixa la pressió arterial. Sense voler, us trobareu fent un viatge introspectiu que us durà al cel. A més a més, reduireu l’ansietat, us traurà el mal de peus i us deixarà amb una sensació que floteu. Si el que voleu és una experiència extraordinària puc portar la camilla viatgera allà on us vingui de gust.