Donem visibilitat a les malalties inflamatòries intestinals (MII)

El dia 7 de maig farem ioga a les 10:25 a l’hospital Bellvitge per combatre MII. https://accucatalunya.org/butlleti/wp-content/uploads/2016/04/PROGRAMA-Dia-Mundial-11.png

El hatha ioga és la disciplina que prepara el cos i la ment per la salut i el benestar. S’està investigant l’origen de les malalties inflamatòries intestinals (MII). De moment està comprovat científicament que vénen a causa dels gens i que un desencadenant és l’estres. El ioga, mitjançant exercicis físics, la respiració i meditacions transcendentals, ens ajuda a observar i entendre (digerir) les nostres vivències. Som més conscients de les nostres decisions davant les possibilitats que ens ofereix la vida. Els processos necessaris per arribar on desitgem son més amables quan cuidem el sistema nerviós, el cos i les emocions; estem més alertes per descobrir quan hem de canviar de direcció. Hi ha moltes raons per practicar el ioga: per enfortir el sistema immunològic, tenir mes energia, meditar i relaxar-se i també, per l’autoconeixement, per tonificar la musculatura, per activar el sistema circulatori i el sistema hormonal i altres sistemes corporals. El ioga ajuda a guanyar flexibilitat i a coordinar la respiració amb el moviment. 
Farem una sessió personalitzada per a tots els nivells, experiència i condicions.