FULL MOON YOGA – IOGA DE LA LLUNA PLENA

Cada lluna plena és un bon moment per a fer un resum, re-avaluar i passar a l’acció. Volem sumar i no restar. I canviar els pensaments limitadors o negatius per millors pensaments i emocions. Cedir cap a un espai mental més favorable desbloqueja el cos energètic. Aquesta sessió pot ser útil per a donar-nos espai-temps per créixer, i desenvolupar el que ens fa feliços ara, i fins a la pròxima lluna plena. Posarem el focus en la respiració, en fer les asanes lentament, i mantenint-les més temps. És una trobada informal per fer, sobretot, el què ens senti bé, o fer ¨allò¨ que necessiteu fer i amb la companyia generosa del mar. Avui, dimecres 13 a les 22:30 ofereixo ioga de la lluna plena. Sessió gratuïta i oberta a tothom. Consisteix en 40 minuts de hatha ioga suau, i 20 de meditació. Porteu una tovallola per seure. Lloc: Platja del Canadell.

Salut!

Eva.