SUMMER YOGA – IOGA A L’ESTIU

A l’estiu és un bon moment per a fer endreça i renovar-se, sortir i fer amics, construir una vida que es retroalimenta, un sistema que funciona, i/o un projecte de vida amb continuïtat i futur. Els dimarts observarem les temàtiques descrites per Deepak Chopra en la seva guia pràctica per la salut i l’èxit ¨The 7 Spiritual Laws of Yoga¨. El segon capítol: la llei universal de donar i rebre. Tot el contrari d’estar estancats. La sang ha de córrer, i la sang són els creadors, els artistes. Nosaltres som la sang. Posarem el focus en la inspiració i l’aspiració com agraïment, com alleujament, com a entrega i rendició a les necessitats del cos. Prenent el temps per divertir-nos, relaxar-nos i gaudir de les asanes. El dimarts,19 de juliol, meditarem en com nodrim el nostre món: l’intern i l’extern, els regals que donem i rebem, els regals de la natura i els de la gent.

Dono classes a Calella tots els dimarts de juliol i agost. Podeu venir a classes soltes. Proporciono el recurs ideal per a totes les edats, condicions, nivells i limitacions. Porteu, si us plau, l’estora de ioga.

DIMARTS

7:30-8:30 Hatha Ioga Platja del Port Pelegrí. Només amb reserva prèvia. Envieu-me, si us plau, un Whatsapp +34 659209522.

9:00-10:00 Hatha Ioga https://www.facebook.com/CampingMobyDick (a la pineda davant de la piscina. Avisar a recepció 972614307).

10:30-11:30 Hatha Ioga

https://www.facebook.com/hotelhcp (sala amb aire condicionat a sobre el supermercat SPAR. Podeu venir sense avisar).

¨Permet que les asanes guiïn els teus passos.¨-.Eva.
Bon cap de setmana!

www.bocinetdecel.com

Foto: Rusty Leach. Rainbow Gathering, 1980.