IOGA ELS DIMARTS – YOGA ON TUESDAYS

☘️🌼El dimarts 26 de juliol observarem el tercer capítol del llibre ¨The 7 Spiritual Laws of Yoga¨ de Deepak Chopra: la llei del Karma. El ioga i el karma està relacionat en la nostra capacitat conscient de veure a venir les coses: causa i efecte, opcions que prenem sobre la marxa o ben meditades. L’efecte domino. Estem constantment reaccionant i construint el nostre camí íntim i personal. La vida és una performance poètica on, en certa mesura, triem com volem presentar-nos al món: el físic i l’energètic. A vegades fem fressa innecessària en comptes de buscar solucions que ens nodreixen. Tothom té dret a rectificar. El Karma és un misteri inexplicable, quan t’equivoques, ja has begut oli. La respiració és el nostre repòs, el que uneix els pensaments i a la vegada els dissol. En aquesta sessió farem servir la respiració com a mètode per guiar la ment cap on vols.🌼☘️

Dono classes a Calella tots els dimarts de juliol i agost. Podeu venir a classes soltes. Proporciono el recurs ideal per a totes les edats, condicions, nivells i limitacions. Porteu, si us plau, l’estora de ioga.

DIMARTS

🌼7:30-8:30 Hatha Ioga Platja del Port Pelegrí. Només amb reserva prèvia. Envieu-me, si us plau, un Whatsapp +34 659209522.

🌼9:00-10:00 Hatha Ioga https://www.facebook.com/CampingMobyDick (a la pineda davant de la piscina. Avisar a recepció 972614307).

🌼10:30-11:30 Hatha Ioga

https://www.facebook.com/hotelhcp (sala amb aire condicionat a sobre el supermercat SPAR. Podeu venir sense avisar).

¨Permet que les asanes guiïn els teus passos.¨-.Eva.

Salut!

www.bocinetdecel.com

Foto: Sardanes, dimecres a les 20:00. Palamós.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s