IOGA ELS DIMARTS – YOGA ON TUESDAYS

El dimarts 2 d’agost observarem el quart capítol del llibre ¨The 7 Spiritual Laws of Yoga¨ de Deepak Chopra: la llei del mínim esforç. A través del ioga i la meditació descobrim com simplificar la vida. Què volem? Quin és el nostre mètode per aconseguir el culte al cos i a la vegada arribar a on ens proposem sense fer voltes? Menys accions més eficàcia. Al revés del que ens han ensenyat a l’occident, intentem ser més passius, no ens aferrem a res, ni defensem cap postura. Amb menys esforç rendim igual. El cos és qui mana. El camí és tou. Els reptes són una oportunitat per recrear-se, créixer, tenir cura d’un mateix, i connectar amb el que ens complau. En aquesta sessió ens relaxarem dintre les postures amb l’ajut de l’entrega a la respiració i acceptant les limitacions del cos. Augmentarem la nostra vitalitat, flexibilitat, i dolçor, el nostre ritme i l’equilibri natural.

Dono classes a Calella tots els dimarts de juliol i agost. Podeu venir a classes soltes. Proporciono el recurs ideal per a totes les edats, condicions, nivells i limitacions. Porteu, si us plau, l’estora de ioga.

🌼7:30-8:30 Hatha Ioga Platja del Port Pelegrí. Només amb reserva prèvia. Envieu-me, si us plau, un Whatsapp +34 659209522.

🌼9:00-10:00 Hatha Ioga https://www.facebook.com/CampingMobyDick (a la pineda davant de la piscina. Avisar a recepció 972614307).

🌼10:30-11:30 Hatha Ioga

https://www.facebook.com/hotelhcp (sala amb aire condicionat a sobre el supermercat SPAR. Podeu venir sense avisar).

¨Permet que les asanes guiïn els teus passos.¨-.Eva.

Foto de dalt: Àgata Serafin

Foto: Mailen Colucci