TOTS ELS DIMARTS IOGA – YOGA ON TUESDAYS

El dimarts 9 d’agost observarem el quart capítol del llibre ¨The 7 Spiritual Laws of Yoga¨ de Deepak Chopra: la llei de la intenció i el desig. Per a fer realitat els nostres somnis hem d’activar o disminuir l’atenció i la intenció. Primer ve la impressió, després el desig, seguit de l’acció. Aquesta setmana, si veniu amb la llista escrita de què voleu i els passos a seguir, sereu recompensats. Podeu escriure els vostres desitjos més íntims i el mantra més excèntric, que no ho haureu de compartir. Si voleu escapar-vos d’aquest cicle impressió-desig-acció i preferiu concentrar-vos en temes més universals que individuals, podeu passar de fer llistes i concentrar-vos en el so de la respiració. La integració completa del cos, la ment i l’esperit amb l’energia saludable que tenim quan estem en estat iòguic serà la clau alquímica. Farem arqueologia espiritual: qui som? On som? D’on venim i cap on anem? Mitjançant les asanes agafarem les regnes del cos.

Dono classes a Calella tots els dimarts d’agost. Podeu venir a classes soltes. Proporciono el recurs ideal per a totes les edats, condicions, nivells i limitacions. Porteu, si us plau, l’estora de ioga.

☘️7:30-8:30 Hatha Ioga Platja del Port Pelegrí. Només amb reserva prèvia. Envieu-me, si us plau, un Whatsapp +34 659209522.

☘️9:00-10:00 Hatha Ioga https://www.facebook.com/CampingMobyDick (a la pineda davant de la piscina. Avisar a recepció 972614307).

☘️10:30-11:30 Hatha Ioga
https://www.facebook.com/hotelhcp (sala amb aire condicionat a sobre el supermercat SPAR. Podeu venir sense avisar).


 ¨Permet que les asanes guiïn els teus passos.¨-.Eva.

Salut!